SVERIGES MES FLEXIBLA GÅVOKORT

Under de senaste åren har gåvokort, som ger stor valfrihet till mottagaren, blivit allt vanligare. addUPcard erbjuder det senaste inom gåvokort och ger tillgång till marknadens bredaste sortiment - vilket innebär att du kan vara säker på att du ger din vän, kollega eller speciellt utvalda den optimala gåvan. Kortet passar perfekt som julgåva, säljpremie eller som present vid bemärkelsedagar. Med AddUpCard är det lätt att både ge och ta emot en väl vald gåva! Vi har fyllt vårt sortiment med både bredd och djup. Här finns, vågar vi lova, något för alla oavsett intresse och smak.

AddUpcard gör det enkelt att följa sitt eget intresse. Gåvokortet kan anpassas med valfritt belopp och ger mottagaren tillgång till mer än 1000 produkter från skilda produktsegment - innehållande bland annat köksartiklar, verktyg, ljud & bild, vin, choklad och leksaker. Den som får gåvan väljer ut en eller flera produkter till det aktuella värdet på vår hemsida. Det är även möjligt att handla för mer än kortets värde och det överskjutande beloppet betalas då i samband med utcheckningen. Paketet levereras inom 10 arbetsdagar efter mottagen beställning och skickas till närmaste utlämningställe.

 

En lösning, flera kort med olika budskap!

addUpcards flexibilitet medför att vi kan erbjuda en stor bred av kort med samma innehåll men med olika utsende och budskap. Korten passar som Julklapp till anställda och kunder. Vill man premiera väl utförda insatser eller locka till bättre prestationer är Säljpremiekortet ett alternativ. Finns det en person som fyller år och ska gratuleras finns det ett kort för detta med. 

Varför välja addUPcard?

Brett sortiment

Det finns över 1000 artiklar att välja på. Allt ifrån smycken, köksaparater till vin och handdukar. 

Fritt valt belopp

addUPcard har inga fasta belopp utan vi tror på flexibilitet. Man kan själv välja vilket belopp man vill ladda kortet med. Oavsett värde är fraktkostnaden 75:- / kort om man inte har valt tjänsten "Samleverans"

Val av gåva

Gåvomottagaren kan välja en eller flera varor och kombiner som man vill. Detta ökar chansen att gåvomottagren får det den verkligen vill ha eller behöver.

Räcker inte summan

Skulle summan på kortet inte räcka till produkten eller de produkter som man har valt kan gåvomottagaren betala mellanskillnaden med kort eller mot faktura. addUPcard har PAYSON som betalningsfunktion.

Giltighetstid

addUPcard har alltid minst 1 års giltighetstid.

Lösa in flera kort samtidigt

På addUPcard kan man lösa in flera kort samtidigt. Upp till 10 st kort kan lösas in. Eftersom man enbart utnyttjar en frakt när man löser in flera kort samtidigt blir fraktkostnaden omvandlad till ett tillgodobelopp att handla för från och med kort nr 2.

Outnyttjat belopp

Utnyttjar inte gåvomottagaren hela beloppet vid inlösen ligger restbeloppet kvar till giltighets tiden gått ut. Utnyttjar man restbeloppet betalar gåvomottagaren själv frakten från sändning nr 2.

Frakt och leverans

addUpcard använder tjänsten Schenker Parcel Ombud för att leverera paketen till gåvomottagarna som hämtar ut dessa hos närmaste ombud. 

Samleverans

Ett mer kostnadsbesparande frakt och leveransalternativ är att välja tjänsten "Samleverans". Det innebär att addUPcard skickar alla inlösta order till en eller flera av kunden angivna företagsadresser vid ett förutbestämt datum. Gåvokortsmottagare som inte har löst in varan 10 arbetsdagar innan det förutbestämda datumet betalar frakten själv (75:- ink moms) och får hämta ut sitt paket på närmaste utlämningsställe. Datumet för samleverans får inte överstiga 2 månader från kortets aktiveringsdatum. Frakt kostnaden debiteras av addUpcards Återförsäljare i efterskott.

Flexibiliet

Önskar man ett specialdesignat Gåvokort kan vi lösa det från första kortet eftersom addUPcard trycker alla kort inhouse på sin digitala skrivare. Design ändringar löser ni själva eller någon av addUPcards återförsäljare. Enklare ändringar som hälsningar eller logos löser addUPcard teamet åt er.

Anpassad inloggning

För att få en bättre och roligare upplevelse och även stärka budskapet kan man anpassa Pop-up fönstret när gåvokortsmottagaren loggar in. Varför inte visa företagets logotyp eller skriva en text eller en kombination av båda för att verkligen visa vem avsändaren är. Vi klarar även att anpassa inloggningen med inbäddade Youtube filmer.

 

 

 

Istället för att själv få hem en julklapp kan du välja att skänka gåvobeloppet till Erikshjälpen. För beloppet får då Erikshjälpen välja produkter som säljs i någon av Erikshjälpen Second Hands butiker och bidrar till biståndsinsatser för barn i Sverige och utomlands.Erikshjälpen är en barnrättsorganisation som startades av ett barn. Utifrån barnkonventionen bedriver Erikshjälpen biståndsverksamhet i ett 20-tal länder. Fokus är barns rätt till utbildning, hälsa samt trygghet och skydd. Det kan vara att återintegrera barn som levt på gatan i sina familjer, att påverka myndigheter att ta ansvar för alla barns rätt till utbildning – även barn med funktionsnedsättningar – och att förändra attityder kring kvinnlig könsstympning.Erikshjälpen har stor tilltro till barns egna förmågor och drömmar och tycker det är viktigt att göra barn mer delaktiga i sin egen och samhällets utveckling.

 

SÅ HÄR GÖR MAN!