Hur löser jag in värdehandlingen?

Gå till www.adduppcard.com och logga in med koden på Gåvokortet, fyll i dina uppgifter, välj vara och bekräfta. Nu är det bara att vänta.

 

Vilka varor kan jag välja?

Alla varor som presenteras på hemsidan går att välja. Finns det inget som lockar går det att klicka sig vidare till vår web shop och då omvandlas värdet av kortet till ett tillgodosaldo som du kan handla för. Vill du lägga till för att få en dyrare vara än tillgodosaldot går det bra. Överskjutande belopp betalas med Kort allternativt faktura. Väljer du att betala med faktura tillkommer en kostnad på 19:-

 

Hur länge gäller värdehandlingen?

Så länge man inte har checkat ut i kassan gäller koden. På kortet bredvid inloggningskoden hittar du giltighetstiden på kortet. Efter att datumet på kortet passerat kan man inte längre använda det.

 

Outnyttjat gåvobelopp?

Eventuellt outnyttjag  gåvobelopp ligger finns kvar till giltighetsdatumet har passerat. Frakt tillkommer på order nummer 2.

 

Var skickas varan?

Paketet skickas till närmaste utlämningsställe för ditt postnummer. Vi skickar med Schenker Parcel.

 

Hur gör jag om det inte går att lösa in mitt kort?

Kontrollera att du angivit rätt inloggningskod. Det går endast att lösa in sitt kort en gång.Har du kontrollerat koden och det fortfarande inte fungerar, kontakta kundtjänst på 033 41 07 14

 

Behöver jag spara mitt Gåvokort?

Spara kortet då det är även ett kvitto på att du har från en vara av din arbetsgivare. Vi måste ha dina inloggningsuppgifter för att spåra ditt paket.

 

Kan jag ångra mitt val?

Nej, det går inte att ångra ditt val efter att du har bekräftat det.

 

Jag har fått fel eller trasiga varor, vad gör jag?

Hör av dig till oss senast 8 dagar efter att du mottagit varan via e-post eller på telefon. Ha din inloggningskod samt ordernumret som du fick med e-post vid beställningen tillgänglig. Vi accepterar inte returer mot postförskott eller efterkrav.

 

Vilken leveranstid är det?

Efter att vi registrerat ditt val tar det mellan 5-15 arbetsdagar innan ditt paket anländer till ombudet.

 

Kan jag se vilken status min sändning har?

Har du registrerat en e-postadresskan samt mobilnummer kan du följa ordern hos oss fram till vi har skickat det. 

 

Vem använder ni som transportör?

Vi använder Schenker och deras tjänst Parcel. Paketet skickas till närmaste ombud.

 

Vem kan hämta ut mitt paket?

Endast du tillsammans med giltig legitimation och koden som du fått via e-post eller sms kan hämta ut paketet. Om någon annan ska hämta ut paketet krävs en giltig och underskriven fullmakt.

 

Varför ska jag fylla i min e-postadress och mobilnummer?

Om vi skulle behöva kontakta dig av någon anledning som rör ditt paket samt att bekräftelsen skickas till e-postadressen och aviseringen kan skickas på SMS.

 

Paketet har returnerats till avsändaren, vad gör jag?

Ombudet behåller paketet i 10 dagar. Efter att tiden har gått ut returneras paketet till avsändaren. Vi kan skicka ut paketet igen mot en kostnad på 200:- ex fakturaavgifter. Gå in på hemsidan och sök på frakt. Köp en frakt och checka ut i kassan. I meddelanderutan anger ni vilket ordernummer som ska skickas igen.

 

Produkten som jag vill ha finns inte längre att välja, varför?

Även om vi har stora lager och kan vi aldrig förutse vad som blir populärt och det händer att produkter tar slut. När varan är slut tas den bort från hemsidan och vi försöker att ersätta med en liknade vara i den mån det går.